
Kategorie
Producent
Dostępność
Cena brutto
-
od
do
Nowość
Promocja
Ziemniaki

Ziemniaki smaczne i pożywne w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków wyczarujesz pożywny obiad, wykwintną przystawkę, danie na słodko. Możesz je podawać na co dzień, jak i na eleganckie przyjęcie.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Wieprzowina

Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje.
W książce znajdziesz zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Warzywa

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Sałatki

Sałatki są doskonałe pod każdym względem. Smaczne, zdrowe, a co najważniejsze łatwe do zrobienia.
W tej książce znajdziesz 120 przepisów na rozmaite sałatki – od tradycyjnych ziemniaczanych i jarzynowych, poprzez wyjątkowe i zaskakujące smakiem z chlebem lub kiełkami, z mięsem, rybami i serem do wybornych owocowych.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Ryby

Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.
Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny

Jeśli chcesz otrzymywać newsletter drogą elektroniczną, wpisz swój adres e-mail i zatwierdź. Szczegóły są określone w Polityce prywatności

- Wojciech Gil opowiada o drzewach i ich mieszkańcach
- Andrzej Kruszewicz opowiada o ssakach świata
- Małgorzata Falencka - Jabłońska opowiada o przyrodzie
- Poznajemy zwierzęta. Przewodnik młodego obserwatora przyrody
- Grzyby - Spotkania z przyrodą
- Rośliny i zwierzęta. Spotkania z przyrodą (komplet)
- Wojciech Gil opowiada o skarbach polskiej przyrody
- Z tatą w przyrodę
- O rety! Przyroda
- Dobra praktyka pszczelarska

