Polska kuchnia regionalna

Polska kuchnia regionalna
Polska kuchnia regionalna
"Polska kuchnia regionalna" to poradnik dla wielbicieli tradycyjnego, zdrowego jedzenia. Przedstawia dziedzictwo Pomorza, Kujaw, Warmii i Mazur, Podlasia, Mazowsza, Wielkopolski, Śląska, Małopolski z Podhalem, Lubelszczyzny i Podkarpacia. Opisuje, jak zmieniały się i rozwijały się na przestrzeni wieków nasze przyzwyczajenia kulinarne, jaki wpływ na kształt polskiej kuchni mieli bliżsi i dalsi sąsiedzi. W książce tej zamieszczono blisko 200 przepisów na potrawy regionalne, jak kwaśnica, flaki, kołduny, cepeliny, szneki i wiele, wiele innych pochodzących z różnych zakątków Polski.

Dostępność: Jest

Wysyłka w: 24 godziny

Cena brutto: 99,00 zł (netto: 94,29 zł )
egz.
Newsletter
Jeśli chcesz otrzymywać newsletter drogą elektroniczną, wpisz swój adres e-mail i zatwierdź. Szczegóły są określone w Polityce prywatności
Produkt dnia
Marcin Gorazdowski opowiada o płazach i gadach
Marcin Gorazdowski opowiada o płazach i gadach
45,00 zł 42,86 zł
egz.
Dorota Kozińska opowiada o koniach
Dorota Kozińska opowiada o koniach
45,00 zł 42,86 zł
egz.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl