Chleb własnego wypieku
Dostępność:
brak towaru
Opis
Spróbuj, zobaczysz jakie to proste. Teraz chleb pieczony w domu udaje się zawsze!
Własny chleb to:
zmiana sposobu odżywiania,
zupełnie nowe smaki,
piękny zapach w całym domu,
dodatkowa przyjemność dla całej rodziny.
Ponad 120 sprawdzonych przepisów na chleby tradycyjne i regionalne, pełnoziarniste, bezglutenowe, z dodatkami. A także na słodkie bułki, chałki i ciasta. Przepisy na pasty do chleba, potrawy z chleba. Dodatkowe informacje na temat produktów i urządzeń dostępnych na rynku.
Bądź na czasie, piecz i jedz domowy chleb!
Z poradnikiem "Chleb własnego wypieku" Twój chleb uda się zawsze!
Dane techniczne
Autor | Mirjam Beile |
Seria | Zrób to sam |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7073-438-1 |
Rok wydania | 2014 |
Format | 13 x 19 cm |
Liczba stron | 120 |
Oprawa | miękka |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
- Rośliny Polski i Zwierzęta Polski (komplet w etui)
- Jak dbać o ogród marzeń
- Z tatą w przyrodę
- Co tak pięknie gra? Poznajemy instrumenty muzyczne
- Ziarna, pestki, orzechy, czyli te niesamowite nasiona
- Mamo, a dlaczego?
- Ptaki. Przewodnik Collinsa
- Co jest w środku? Odkrycia z latarką
- Owadziarium, czyli geniusz owadów


Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł
42,86 zł

Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł
113,33 zł