Gotowanie na parze
Dostępność:
brak towaru
Opis
Gotowanie na parze dawno przestało być sezonową modą. Dla wielu osób jest po prostu sposobem na zdrowy styl życia. Potrawy gotowane na parze wcale nie muszą być nudne i nijakie, a ich wybór nie jest ograniczony. Na dowód tego autor książki przedstawia kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo smaczne i aromatyczne dania z warzyw, ryb i mięs oraz na oryginalne desery. Wszystkie potrawy są lekkie i zdrowe, a przy tym niezwykle proste w przygotowaniu.
Dane techniczne
Autor | Jacek Szczepański |
Kategoria książki | poradnik |
ISBN | 978-83-7763-095-2 |
Format | 24 x 22 cm |
Liczba stron | 112 |
Oprawa | 28 |
Język | polski |
Opinie o produkcie (0)

- Ptaki Polski (komplet w etui)
- Gdy na Ziemi żyły dinozaury
- Jak dbać o ogród marzeń
- Atlas zwierząt chronionych
- Co tak pięknie gra? Poznajemy instrumenty muzyczne
- Ziarna, pestki, orzechy, czyli te niesamowite nasiona
- Mamo, a dlaczego?
- Atlas pędów zimowych
- Co jest w środku? Odkrycia z latarką
- Owadziarium, czyli geniusz owadów


Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł
42,86 zł

Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł
113,33 zł