Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 42,00 zł 42.00
Cena netto: 40,00 zł
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: MULTICO Oficyna Wydawnicza
Kod produktu: F744-551E4

Opis

Opis książki "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych":

Lubisz gotować? 

W książce "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych" znajdziesz wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

 

W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

 

„Grzyby” to szósty tom piętnastotomowej serii.

 

Dowiesz się z niego m.in.:

 

* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,

 

* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,

 

* czym faszerować grzyby,

 

* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.

 

Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.

Przeżyj niezapomniane chwile z książką "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych", przygotowując smakowite potrawy.

 

Dane techniczne

Autor Hanna Szymanderska
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Kategoria książki album
ISBN 978-83-7073-868-6
Format 24 x 22 cm
Liczba stron 112
Oprawa 28
Język polski

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Produkt dnia
Gdy na Ziemi żyły dinozaury
Gdy na Ziemi żyły dinozaury
45,00 zł 42,86 zł
egz.
Ptaki. Przewodnik Collinsa
Ptaki. Przewodnik Collinsa
119,00 zł 113,33 zł
egz.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl