Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Cena brutto: 42,00 zł 42.00
Cena netto: 40,00 zł
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: MULTICO Oficyna Wydawnicza
Kod produktu: F744-551E4

Opis

Opis książki "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych":

Lubisz gotować? 

W książce "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych" znajdziesz wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

 

W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

 

„Grzyby” to szósty tom piętnastotomowej serii.

 

Dowiesz się z niego m.in.:

 

* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,

 

* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,

 

* czym faszerować grzyby,

 

* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.

 

Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.

Przeżyj niezapomniane chwile z książką "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych", przygotowując smakowite potrawy.

 

Dane techniczne

Autor Hanna Szymanderska
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Kategoria książki album
ISBN 978-83-7073-868-6
Format 24 x 22 cm
Liczba stron 112
Oprawa 28
Język polski

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl