Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie

Dostępność: Jest
Wysyłka w: 24 godziny
Cena brutto: 35,00 zł 35.00
Cena netto: 33,33 zł
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5 (Ilość ocen: 0)
Producent: MULTICO Oficyna Wydawnicza
Kod produktu: 8848

Opis

Lubisz wędzić, grillować, marynować ryby? Te świeżo uwędzone mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Dzięki książce "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" poznasz też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.


Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!

W książce "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" znajdziesz:

* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.

Poradnik "Ryby - wędzenie, grillowanie, marynowanie" to doskonałe źródło wiedzy dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Dane techniczne

Autor Wolfgang Hauer
Seria Tradycyjny smak
Kategoria książki poradnik
ISBN 978-83-7073-761-0
Rok wydania 2015
Format 14,9 x 20,9 cm
Liczba stron 88
Oprawa twarda
Język polski

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Produkt dnia
Motyle dzienne i nocne
Motyle dzienne i nocne
39,00 zł 37,14 zł
egz.
Ptaki. Przewodnik Collinsa
Ptaki. Przewodnik Collinsa
109,00 zł 103,81 zł
egz.
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl